Blogia
.

HOLANDA: FORT AVENÇ DE LES POSTURES ANTI-IMMIGRACIÓ

HOLANDA: FORT AVENÇ DE LES POSTURES ANTI-IMMIGRACIÓ

Holanda: fort avenç de la candidatura antiimmigració en les eleccions legislatives

 El Partit de la Llibertat (PVV) dirigit per Geert Wilders s’ha convertit en la tercera força política dels Països Baixos amb el 15.5%, només per darrere dels liberals del VVD que aconsegueixen el 20.4% i el laborista PvDA que aconsegueix el 19.6%

Els resultats obtinguts pel PVV en les eleccions legislatives del 9 de juny, han estat encara més sorprenents després que diverses enquestes "oficials" donessin un pobre resultat a aquesta formació. El silenci mediàtic i la manipulació de dades s’ha tornat contra dels seus instigadors.

És una bona notícia perquè el PVV -en el qual coexisteixen diverses tendències- s’ha convertit per a molts holandesos en l’única opció política capaç de frenar la immigració massiva que està destruint el seu pròsper país. Però cal posar èmfasi que per aconseguir aquests resultats Greet Wilders s’ha vist obligat a endurir el seu discurs, parlar menys d’integració i més de repatriació, continuar insistint en la no islamització però estendre’s el discurs a la immigració de qualsevol origen extra europeu. L’il·lusori concepte d’"integració" ha quedat a les mans de liberals i demo-cristians, mentre que l’esquerra fa referència a la "tolerància i el multiculturalisme". Com deia el columnista del prestigiós diari progressista "The Standard", Bas Heijne"Holanda s’ha convertit en un país de progressistes desil·lusionats. La realitat ha demostrat ser més contundent que determinades il·lusions quimèriques"
Segons Wilders els seus votants "ha apostat per una agenda plena d’optimisme que aposta per més seguretat per a Holanda, menys immigració i també menys islam".

 

 Font: http://www.id-press.eu/

 

0 comentarios