Blogia
.

EL PP INTENTA ACONSSEGUIR VOTS COPIANT A LA PXC EN MATERIA D,IMMIGRACIÓ

EL PP INTENTA ACONSSEGUIR VOTS  COPIANT A LA PXC EN MATERIA D,IMMIGRACIÓ

Tret del diari "El Mundo" 05/09/2010

"El PP de Catalunya s’ha proposat situar la immigració com un dels eixos del debat electoral, pel que ha editat uns fullets amb el lema ’Molts el pensem, només alguns ho diem’ i que planteja deu preguntes sobre immigració perquè l’elector mesuri el seu grau de coincidència amb les tesis dels populars.

El fullet, que es repartirà en diferents parades de campanya dels populars, conté un test de compatibilitat en que, després de respondre ’sí’ o ’no’ a les deu preguntes, l’elector pot comprovar en quin percentatge comparteix les seves idees sobre la immigració amb els populars.

Al llarg del test, els populars qüestionen si és necessari limitar el fluix|flux migratori a les necessitats del país, si els immigrants en situació irregular han de complir la llei igual que la resta, i si les polítiques d’integració han de ser compatibles amb el manteniment d’ajuts i beques a les famílies.

Una altra de les propostes passa per expulsar d’Espanya tots aquells estrangers que delinqueixin sistemàticament, així com per posar més policies als carrers. El PP català advoca també per prioritzar la immigració que comparteixi la cultura i els valors dels espanyols, així com per la qual els nouvinguts respectin les normes de convivència del país.

Dins del test tampoc no es defuig un dels debats ha anat al davant dels quals el PP en els últims mesos: s’interroga els electors sobre la necessitat de prohibir, per motius de seguretat, l’ús de penyores|peces religioses com el ’burka’ i el ’niqab’ que dificultin l’indentificación de les persones.

En finalitzar el test, els populars conviden a l’elector a calcular quantes preguntes ha respost afirmativament, per fer gust així el seu grau de concordança amb les proposada del PP català. "Si has contestat vuit o més respostes afirmativament, estàs d’acord en almenys un 80% amb el nostre projecte", conclouen.

El díptic compte també amb una portada en la qual, a més d’un retrat ’warholiano’ de la presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez Camacho, i el lema ’Parlant clar d’immigració’, es poden veure sengles imatges dels líders de PSC i de CiU, el president José Montilla i Artur Mas, en els quals es critica la seva política d’immigració.

Un altre fullet sobre immigració llançat pel PP català va aixecar una forta polèmica i fins i tot va obligar els seus dirigents a disculpar-se amb el poble romanès després que l’alcaldable popular per Badalona, Xavier García Albiol, i Sánchez Camacho repartissin díptics en els quals es vinculava immigració i delinqüència, i on podia veure’s una foto d’una pancarta que resava ’no volem romanesos’."

Una mostra més del cinisme del PP, un del principals partits responsables de l,arrivada descontrolada d,immigrants. Un missatge clarament electoralista en greu discordància amb les seves polítiques passades , presents i futures.

Foto: Rajoy amb la regidora del PP Fatima Mohammed Kadur amb vel.

Font: diari "El Mundo" 05/09/2010

0 comentarios