Blogia
.

HISTÒRIC EXIT DEL PARTIT IDENTITARI FPO A VIENA. ANGLADA(PXC) FELICITA A STRACHE

HISTÒRIC EXIT DEL PARTIT IDENTITARI FPO A VIENA. ANGLADA(PXC) FELICITA A  STRACHE

El president de PxC i candidat a la presidència a la Generalitat, Josep Anglada, ha enviat una carta personal al seu amic Strache felicitant-lo i recordant-li que "no està sol, que en som molts més i extremadament més valorats del que els adversaris voldrien".

COMUNICAT DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Vic | Redacción.-
El Freiheitlichen Partei Österreichs, FPÖ, de Hans Christian Strache va aconseguir un resultat arrasador en les eleccions a l’alcaldia de Viena celebrades ahir diumenge 10 d’octubre.

Amb un 27,5% dels vots la formació identitària és la gran vencedora d’uns comicis en què la resta de partits perden vots i suport popular. L’SPÖ segueix sent la força més votada a Viena, amb un 44,12%, malgrat haver obtingut 4,97 punts menys i la pèrdua de la majoria absoluta; el conservador ÖVP frega el ridícul en quedar en un 13,24% (-5,53% ), mentre que els Verds no aconsegueixen la credibilitat electoral i s’han de conformar amb el 12,23% (-2,40%). Cal ressaltar que aquestes tres formacions s’havien posat com a obscè objectiu frenar l’ascens del FPÖ, el mateix, de sempre ... cordons sanitaris, fronts populars i tota classe de joc brut i antinatural.

Aquest 27,5% de vots per a l’FPÖ suposa duplicar els vots de les eleccions anteriors i té una clara lectura política: l’FPÖ pot aspirar a ser el partit més votat d’Àustria, donat que el seu líder Hans Christian Strache es converteix en el polític amb més carisma i projecció del país alpí.

Els eslògans emprats per l’FPÖ durant aquesta campanya electoral, "Per una Viena social" i "Sang vienesa", resumeixen els eixos ideològics de la formació nacionalista austríaca: defensa dels drets socials de la població autòctona afectada per la globalització i resposta identitària enfront l’amenaça demogràfica de la immigració.

Exactament igual que al 1613, quan Viena va rebutjar l’avanç islamista, avui la capital del Danubi és la referència per a tots els europeus compromesos amb la defensa de la nostra identitat i la nostra civilització.

En la reunió del Comitè Internacional de PxC, del dilluns 11, s’ha tractat aquest assumpte en profunditat. El president del partit, Josep Anglada, ha volgut expressar la seva satisfacció pel triomf del seu col•lega Strache, tenint en compte que PxC i l’FPÖ, en el mes de maig, van mantenir una reunió al més alt nivell, en la qual es va signar un acord de col•laboració i d’intercanvi d’experiències i coneixement.

Josep Anglada ha manifestat: "Hem de celebrar que els partits identitaris que defensem els valors europeus, enfrontant-nos a la salvatge invasió extracomunitària, i l’islamisme radical en particular, siguem reconeguts pels bons ciutadans dels nostres respectius països. Ja és hora de desmuntar la gran fal•làcia que ho manipula tot en nom del ’políticament correcte’ i en el d’altres fosques i delictives figures traïdores a la nostra seguretat i al nostre benestar ".

El president de PxC ha enviat una carta personal al seu amic Strache felicitant-lo i recordant-li que "no està sol, que en som molts més i extremadament més valorats del que els adversaris voldrien".

PxC

Vic, 12 d’octubre de 2010

0 comentarios