Blogia
.

ANGLADA (PXC) A SOM RADIO: ANGELA MERKEL VOTARÍA A PXC, A QUI SI NO?

ANGLADA (PXC) A SOM RADIO: ANGELA MERKEL VOTARÍA A PXC, A QUI SI NO?

Barcelona | Redacció.- El president de PxC Josep Anglada, ha declarat avui en una entrevista a “SomRàdio” de Barcelona que “ningú ha titllat de racista ni xenòfoba a Àngela Merkel per dir el que Plataforma per Catalunya (PxC) porta dient vuit anys”.

“L'intent de crear una societat multicultural ha fracassat per complet”. Àngela Merkel ha dit això, que jo i PxC portem tant temps proclamant, davant les joventuts del seu partit, la CDU, el partit democristià més important d'Europa, molt més que CiU que en aquesta qüestió ni s'assabenta i segueix promovent el multiculturalisme, com fa l'alcalde de Vic, ha afirmat Anglada.

Àngela Merkel ha indicat també que“s'ha demanat molt poc als immigrants i que, almenys, haurien d'aprendre alemany”. A Alemanya tenen quatre milions de turcs. A Catalunya, s'aproxima al mig milió el nombre de musulmans i a Catalunya s'ha arribat molt més lluny que a Alemanya, pel desastre de gestió de la casta política podrida, ha dit Anglada.

El líder identitari ha dit que “no he vist cap nota de condemna de les declaracions d'Àngela Merkel, ni resposta dels partits catalans, excepte Carod que ha seguit defensant el que anomena la interculturalitat”.

Per a Anglada el que porta dient anys PxC, la qual cosa portem defensant anys als ajuntaments en els quals tenim representació, la qual cosa ha portat a l’FPÖ a l'èxit recent en les eleccions de Viena, el que ha fet emergir del no-res a Demòcrates de Suècia, el que li ha donat la clau de la governabilitat a Geert Wilders a Holanda, el que s'estén per tot Europa, és el que pensen la immensa majoria dels catalans, ens ho diuen en la nostra campanya, perquè els catalans reals, no els que parasiten del pessebre del PSC i el tripartit, viuen i pateixen aquest fracàs del multiculturalisme. Per això tants exvotants del PSC ens diuen que ara ens votaran a nosaltres.

Per acabar, Anglada ha dit que “Aquest fracàs del multiculturalisme l’he certificat en el meu llibre ‘Sin mordaza y sin velos’ i també ho ha fet el periodista Enrique de Diego en el seu, ‘Chueca no está en Teherán’. No he après res d'Àngela Merkel. És una lliçó que he impartit molt temps en solitari”.

I perquè aquest fracàs és evident, perquè ho pateixen els catalans, és pel que votaran a Plataforma per Catalunya i portaran amb força als seus candidats al Parlament. “Si Àngela Merkel estigués empadronada a Catalunya és obvi que votaria a Plataforma per Catalunya. A qui si no?”, ha conclòs Anglada.

PxC

Barcelona, 28 d'octubre de 2010

0 comentarios