Blogia
.

PxC amb el ciclisme català

PxC amb el ciclisme català

El partit Plataforma per Catalunya (PxC), liderat per Josep Anglada, va presentar una moció a tots els consistoris de la comarca d’Osona on té representació, on sol•licitava “fer costat als clubs ciclistes de la comarca d’Osona, del Ripollès i la Garrotxa la lliure circulació per la C-17.

La inauguració del desdoblament de la C-17 ha suposat per centenars de persones que practiquen aquest esport que no puguin circular amb tota llibertat per aquesta carretera.

Per Anglada, cap de l’oposició a l’Ajuntament de Vic “creu que son unes reivindicacions justes per part de tot el col•lectiu de ciclistes de les tres comarques”. En aquest sentit el líder identitari va afegir que “la llei en aquets cas està a favor de les reivindicacions que han fet els tres clubs ciclistes d’aquestes comarques”.

Això va suposar que la moció quedes aprovada a Manlleu i Roda de Ter per unanimitat, no en el cas de Vic que es va aprovar sense els vots de PSC, ICV que es van abstenir i la CUP que va rebutjar debatre la moció. També per la seva part la CUP va tornar a donar la nota en no voler debatre la moció en el Ple del Consell Comarcal on també es va aprovar.

PxC

0 comentarios