Blogia
.

Anglada (PxC): "No volem a la nostra terra un centre de reciclatge de la màfia"

Anglada (PxC): "No volem a la nostra terra un centre de reciclatge de la màfia"

“la patètica, indigna i humiliant actitud del cada dia més nefast Artur Mas, que no ha dubtat a posar-se de genolls davant el fosc magnat nord-americà Sheldon Adelson, propietari del grup Las Vegas Sands, perquè estengui a Catalunya els seus tèrbols negocis”. Per al president de Plataforma per Catalunya “el projecte de Eurovegas és intolerable i ho rebutgem de forma rotunda”, i ha afegit “Sheldon Adelson vol instal·lar a Catalunya un paradís fiscal, basat en la més execrable explotació laboral i pràctica expropiació en el seu benefici de grans extensions de terreny públic d’alt valor ecològic i paisatgístic”. És indignant ha dit Anglada que “Artur Mes s’agenolli davant un personatge d’aquestes característiques, és repugnant i constitueix un greu insult a la dignitat dels catalans”.

En aquest sentit Anglada s’ha preguntar: “És aquest el model de societat que proposa CiU per a Catalunya? La Catalunya del casino, del joc, de l’explotació laboral, del xantatge, dels negocis tèrbols i de l’oci per a milionaris? Aquesta és la societat que proposen els anomenats democristians per al nostre futur?”. El president de PxC ha deixat clar que “Plataforma per Catalunya menysprea aquesta idea de societat i si oposarà amb tot tipus de mobilitzacions a la construcció d’una paròdia de Las Vegas al nostre país”, assenyalat que “amb la seva actitud, Mas demostra un grau d’irresponsabilitat intolerable, els advertiments del famós escriptor italià, Roberto Saviano, especialista en la màfia i amenaçat de mort per la Camorra napolitana són clares, Eurovegas es convertirà en un centre de reciclatge per a la màfia”.

El líder identitari ha afirmat rotundament que “davant la gravetat de tot això, des de Plataforma per Catalunya exigim una immediata rectificació pública d’Artur Mas i li emplacem al fet que doni una explicació a l’opinió pública catalana del seu suport servil i lacai a aquest projecte mafiós”.

De la mateixa manera Anglada ha recordar que “aquest mateix projecte de societat decadent i corrupta és compartit pel Partit Popular que està fent el possible perquè Eurovegas s’instal·li en la Comunitat de Madrid, alguna cosa al que també ens oposem des d’aquí, no volem aquesta xacra ni a Catalunya, ni a Madrid ni en cap lloc d’Espanya o d’Europa”.

El líder identitari ha fanatitzat assenyalant que “CiU i el PP apel·len hipòcritament a la moral i a l’ordre quan els convé però a l’hora de la veritat aposten pels dòlars, el joc i la corrupció”. Per Anglada “aquestes són les dues cares d’un mateix model liberal i amoral, i ho estem veient clarament, són dos partits que menyspreen, però que es posen d’acord quan els interessos mutus ho requereixen com ha ocorregut en aquests mesos de Govern de Rajoy”, afegint que “no podem més que seguir apel·lant a la necessària i urgent regeneració social, política i moral que proposem des de Plataforma per Catalunya”.


PxC

0 comentarios