Blogia
.

La Assemblea Nacional Catalana, vanguardia del multiculturalisme anti-català

La Assemblea Nacional Catalana, vanguardia del multiculturalisme anti-català

"La teòrica transversalitat de l’Assemblea Nacional Catalana s’ha trencat en el precís moment que la sectorial d’immigració ha emès el seu primer document. El full de ruta marcat en aquest document s’escora cap als pensament ideològics més propers a l’extremisme multiculturalista. “L’estat opressor, ha intentat que els immigrants castellanoparlants facin retrocedir la llengua nostrada, però han fracassat. El català es la llengua d’incorporació i d’ascens social i els immigrants l’estan assumint”, afirma sense rubor l’ANC, que, tot i aquesta suposada massiva incorporació de la immigració a la catalanitat, afirma: “Traduirem a les llengües de les comunitats majoritàries els documents de l’ANC.” És a dir, el castellà i l’àrab, com a mínim, per convèncer els qui estan assumint el català. Per l’ANC, l’actual política d’estrangeria és “racista”, un clar pronunciament ideològic que vulnera els principis de transversalitat de l’assemblea. Un altre punt del full de ruta té un redactat proper al surrealisme: “Un immigrant sota les lleis espanyoles mai serà un ciutadà, com a molt arribarà a ser súbdit del rei d’Espanya, i mai tindrà igualtat respecte dels que tenen el Dret de sang feudal, en canvi, a l’estat català seran CIUTADANS en igualtat de Drets i Deures.” En el document també s’afirma que hi ha un 20% de població immigrant a Catalunya, amb la qual cosa l’ANC assumeix com a catalans aquells qui provenen d’Andalusia o de Madrid, per exemple.

Si no s’hi posa remei, l’ANC corre el risc de ser un altre moviment unitari fracassat per la pretensió que tenen certs elements de l’esquerra més extrema de controlar-lo políticament i fer-lo servir com a eina per propagar els seus interessos partidistes.

Aquest és el document:

ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA

SECTORIAL de la IMMIGRACIÓ

Perquè li cal a l’ANC i al moviment independentista la participació de la immigració?

1º Per derrotar a l’Estat espanyol i conquerir la Independència ens caldrà una majoria social aclaparadora. No la tindrem sense la fracció immigrada de la Nació Catalana.

2on. La població catalana d’origen immigrant voreja el 20 % i es el factor de creixement demogràfic absolut del nostre país. A diferencia d’alguns ( ni tots ni la majoria) dels immigrants desplaçats de l’estat espanyol del segle passat, els catalans d’origen estranger no tenen els prejudicis anti catalans i han patit la racista política d’Estrangeria espanyola.

3er Els percentatges de població catalana d’origen estranger entre el jovent es major encara. Es tracta del sector social que ens permetrà créixer guanyant-los al projecte de la nova societat catalana, en llibertat i igualtat de Drets i Deures, amb respecte i solidaritat.

4rt. L’estat opressor, ha intentat que els immigrants catellanoparlants facin retrocedir la llengua nostrada, però han fracassat. El català es la llengua d’incorporació i d’ascens social i els immigrants l’estan assumint. La política de “divide et impera” i de manipulació de la població per diluir la identitat de la Nació Catalana, dividint-nos entre catalans i estrangers també ha fracassat. Ara cal incorporar als que han escollit Catalunya com el seu lloc, a la lluita per la Independència.

5é. El milió i escaig d’immigrants que viuen a Catalunya es comuniquen quotidianament amb deu milions de familiars i amics als seus països d’origen, explicant que es Catalunya i quina es la nostra cultura, quan arribi el moment del reconeixement internacional del nou estat català, la seva participació serà mot important per mobilitzar la opinió publica.

6é. Continguts ideològics: quan arribi el moment de debatre la Constitució del nou estat català, caldrà elaborar les propostes de les lleis d’immigració, de ciutadania i de doble nacionalitat, per tant, els immigrants també estan interessats en participar en l’ANC.

7é Un immigrant sota les lleis espanyoles mai serà un ciutadà, com a molt arribarà a ser súbdit del rei d’Espanya, i mai tindrà igualtat respecte dels que tenen el Dret de sang feudal, en canvi, a l’estat català seran CIUTADANS en igualtat de Drets i Deures.

COM?

La Sectorial d’Immigració de l’ANC treballarà en dos àmbits: cap a l’interior de les assemblees territorials i sectorials, i adreçant-se als immigrants de la Nació Catalana i a les entitats d’immigrants, per promoure la participació en l’ANC

1er. Realitzarem presentacions de la Sectorial a les assemblees de l’ANC, per afavorir el contacte a cada territori amb els col•lectius d’immigrants.

2on. Oferirem la col•laboració dels integrants de la Sectorial per realitzar xerrades i activitats de l’ANC adreçades als col•lectius i als immigrants a títol individual.

3er. Convocarem a la primera Jornada sobre Immigració i Sobiranisme per aprofundir el debat i produir documents de continguts vinculats al procés d’independència de la Nació Catalana.

4rt. Presentarem l’ANC a Col•lectius d’immigrants a tota Catalunya.

5é. Participarem com sectorial en les activitats des les diferents comunitats, molt especialment en les celebracions dels Dies Nacionals dels pobles que han derrotat al Regne d’Espanya assolint la seva Independència.

6é. Traduirem a les llengües de les comunitats majoritàries els documents de l’ANC."

Font: Som Noticia

0 comentarios