Blogia
.

UN PARTIT ISLAMISTA DESEMBARCA A CATALUNYA: COMENÇA EL SUICCIDI CATALÀ?

UN PARTIT ISLAMISTA DESEMBARCA A CATALUNYA: COMENÇA EL SUICCIDI CATALÀ?

 

El PRUNE, partit isàmic legaltzat al Estat espanyol planeja presentar-se a les properes eleccions autonòmiques catalanes. Faràn front els catalans a la previsible entrada dels islàmics a les institucions catalanes? o continuarà el suiccidi català?

Tret de E-Noticies:

 

Un partit polític islàmic té previst presentar-se a les properes eleccions autonòmiques a Barcelona i a Girona. El PRUNE (Partido Renacimiento y Unión de España), que es va fundar a Granada, està pensant presentar llistes als propers comicis municipals, que es faran el proper mes de maig, a ciutats catalanes.

Així ho ha confirmat el seu president, Mostafa Bakkach, qui ha explicat que després d'unes reunions que s'han de fer a finals d'aquest mes de gener prendran la determinació de participar, o no, a les municipals.

Mostafa Bakkach el Aamrani, nascut a Tànger fa 46 anys, fa més de 19 anys que viu a Espanya, gairebé tots a Granada. Periodista i escriptor, presideix l'associació d'immigrants marroquins futur i és el cap visible d'el Partit Renaixement i Unió d'Espanya (PRUNE).

Aquest partit es compromet a potenciar i desenvolupar principis com la justícia, la igualtat, la solidaritat o la llibertat "des de la consideració de l'islam com a font d'aquests principis", atès que aquesta religió és "factor determinant per a la regeneració moral i ètica de la societat espanyola".

0 comentarios