Blogia
.

GENERANT IL.LUSIÓ

GENERANT IL.LUSIÓ

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Vic | Redacció.
El partit liderat pel vigatà Josep Anglada, celebrarà el proper 27 de març el seu Cinquè Congrés del partit. El Congrés se celebrarà com ja sol ser habitual a l’edifici El Sucre de la ciutat de Vic.

El president del Congrés serà el Secretari Territorial de Lleida i regidor a l’Ajuntament de Sant Martí de Riucorb, Eduard Pallerola.

En el Congrés es farà la presentació del nou partit d’àmbit nacional, es donarà a conèixer l’informe de gestió del partit, s’haurà d’aprovar el manifest del nou gir social cap a l’esquerra sociològica com a defensa política dels interessos morals i materials dels treballadors del país, principals perjudicats per l’actual política d’immigració, s’aprovarà el programa municipal, projecte de ciutat per a les properes eleccions municipals, es farà la presentació del nou organigrama del partit i s’elegirà al nou president per als propers quatre anys. En el mateix Congrés es presentaran els més de 100 caps de llista que concorreran a les pròximes eleccions.

El Congrés comptarà amb la intervenció de destacats líders europeus dels partits FPÖ austríac, el Vlaams Belang de Flandes i de la Lega Nord d’Itàlia.

El Nou President Electe de Plataforma per Catalunya farà el discurs de cloenda d’aquest Cinquè Congrés

La jornada acabarà amb un dinar de Germanor al mateix edifici El Sucre.

PD. Per a les reserves dels tiquets del dinar de germanor s'ha habilitat un número de telèfon d'informació: 93 886 08 70, i un número de compte corrent per realitzar la reserva tot indicant el vostre nom i cognoms.

PxC

Vic, 19 de febrer de 2011

0 comentarios