Blogia
.

PLATAFORMA PER CATALUNYA: A CATALUNYA HI HAN 750.000 ATURATS I 1.300.000 IMMIGRANTS: EL TREBALL A CATALUNYA HA DE SER PER ALS TREBALLADORS CATALANS

PLATAFORMA PER CATALUNYA: A CATALUNYA HI HAN 750.000 ATURATS I 1.300.000 IMMIGRANTS: EL TREBALL A CATALUNYA HA DE SER PER ALS TREBALLADORS CATALANS

"Què importa que guanyi el PP o el PSOE, si el primer va ser qui va obrir les portes a la immigració massiva durant l’època d’Aznar i el segon el que durant l’època de Zapatero ha permès que l’índex d’immigrants a Espanya arribi a la insuportable xifra del 14%?
Què importa que guanyi el PSOE o el PP, si el PSOE ha estat l’encarregat de retallar els drets socials dels treballadors catalans i espanyols i sotmetre’s de forma vergonyosa als dictats dels mercats financers, i el PP no farà més que aprofundir en les seves mesures ultraliberals que portaran la ruïna de les classes populars i el desmantellament del nostre sistema de protecció social?
Què importa que guanyi el PSOE o el PP si tots dos són incapaços de renegociar la nostra posició en la Unió Europea i exigir mesures aranzelàries per protegir els productes agrícoles i industrials catalans enfront dels quals arriben del Tercer Món?
Què importa que guanyi l’un i l’altre si cap es va a atrevir a desenvolupar una política de defensa de la família i augment de la natalitat dels autòctons, que és l’única forma de fer front a la sumisió demogràfica que estem sofrint fa anys?"

"Sol·licitaré  la detenció de l’arribada de nous immigrants al nostre país, la repatriació immediata de tots els que estiguin en situació irregular o hagin delinquit, i la repatriació progressiva dels que siguin aturats de llarga durada.
I també afegeixo ara la no renovació de contractes laborals a immigrants quan caduquin els que estan vigents. Els nombres són clars: a Catalunya hi han 750.000 aturats i 1.300.000 immigrants, és obvi que sobren immigrants i que els llocs de treball que ocupen han de passar a ser ocupats per catalans, ho hem dit:  Primer els de casa
El treball que hi ha a Catalunya ha de ser per als treballadors catalans, no podem permetre que una sola família catalana no pugui arribar a fi de mes i al mateix temps s’estigui donant llocs de treball als estrangers. És una cosa absurda, i com hem dit moltes vegades PxC és el partit del sentit comú."

"Plataforma per Catalunya proposarà que es revisi el règim d’homologació de cursos i títols universitaris a immigrants. No és just que títols de dentistes, metge o enginyer atorgats a Equador, Bolívia i Camerun siguin automàticament reconeguts amb el mateix valor que els atorgats a Espanya, és un disbarat i una injustícia cap als nostres universitaris.
A més ens neguem rotundament al fet que es concedeixi una sola homologació en titulacions en les quals hi hagi autòctons en atur. És a dir, i per posar un exemple, no es convalidarà ni un sol títol de dentista a un estranger mentre hi hagi catalans dentistes en atur.
La mateixa mesura es prendrà en els títols de formació professional, cal dignificar als nostres lampistes, als nostres paletes, als nostres pintors, als nostres electricistes a tots aquests professionals que ho estan passant realment malament amb la crisi i per això proposarem que no es convalidin les titulacions –la majoria d’elles de dubtosa validesa- que per a aquestes professions s’hagin obtingut en països del Tercer Món on la formació professional no passa del nivell de nyapes.
Mesures que al costat de la nostra proposta d’acabar amb el frau fiscal que suposa l’enviament de remeses dels immigrants als seus països d’origen sense la menor vigilància fiscal, i que PxC proposa gravar amb un 18% seran d’allò més eficaç en la lluita contra la xacra de l’atur. La no convalidació de títols permetrà recuperar milers de llocs de treball per als catalans, mentre que l’impost a les remeses ens permetrà recaptar 1.368 milions d’euros a l’any amb els quals potenciar la creació d’ocupació pública."
  "el PSC, el PP i CiU us menteixen, l’atur i la immigració sí estan relacionats, com l’estan la immigració i la inseguretat, la immigració i el col·lapse de la Seguretat Social, la immigració i els problemes d’accés a l’habitatge, la immigració i la falta de subvencions per a les famílies autòctones."

Josep Anglada (candidat de Plataforma per Catalunya)

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

0 comentarios

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres