Blogia
.

CDC: PRIMER ELS DE FORA?

CDC: PRIMER ELS DE FORA?

Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), a través del seu secretariat d'Immigració, ha anunciat que apadrinarà el 1er Congrés nacional de Afrocatalans que es realitzarà els dies 18 i 19 de juny en el Maresme, segond informa el digital català e-noticies. Segons el mateix rotatiu aquesta entitat aglutina el moviment sociopolític dels africans catalanistes sient un dels objectius del congrés  debatre l'encaix i facilitar la inegració dels subsaharians en la societat catalana.

Continua informant e-noticies que en la reunió a la seu de CDC han assistit una cinquantena de dirigents del moviment Afrocatalans que presideix Mbaye Babacar Gaye. Àngel Colom, secretari d'Immigració de CDC, ha indicat en una entrada en Facebook que "els Afrocatalanes volen ser part del present i del futur de Catalunya: "potser algun dels nostres fills o filles serà l'Obama català', va dir un històric dirigent afrocatalá de Martorell. El catalanisme, CiU, ho possibilitarà. Per Catalunya".

Per la seua banda Josep Anglada,president del partit identitari Plataforma per Catalunya ha manifestat al respecte a esta noticia aquest dimecres a Barcelona en una reunió amb empresaris del Baix Llobregat  que “d'aquesta manera CDC insisteix una vegada més a recolzar que en un futur proper Catalunya s’assembli més al Marroc, Senegal o Gàmbia”.

El pluritrànsfuga Àngel Colom, ara secretari d'immigració de CDC, ha donat el seu suport a aquest congrés i al moviment d’afrocatalans presidit per Mbaye Babacar Gaye, manifestant que “és possible que algun dels fills d'aquests afrocatalans sigui l'Obama català”. Per al president de PxC “Catalunya no necessita cap Obama, sinó polítics responsables implicats en la defensa dels interessos dels autòctons i no gent com Colom obstinades en destruir Catalunya i convertir-la en un poblat africà. Molt em temo que entre els nens immigrants sorgiran més aviat imitadors de Gadafi”, referint-se a les recents declaracions del president nord-africà en les quals afirmava que “els països àrabs i musulmans haurien d'unir-se contra el blanc perquè tots els països blancs són enemics de l'Islam”.

Anglada també va comentar el fet que l'organització d'immigrants “Nous Catalans” celebrés el seu congrés a la seu nacional de CDC. “Les línies són clares, CDC es col•loca en el camp dels immigrants, sens dubte

0 comentarios