Blogia
.

MENTRE ES DEMANEN SACRIFICIS ALS CATALANS, ELS POLÍTICS APROVEN AUGMENTS DE SOU PER UN 32%

MENTRE ES DEMANEN SACRIFICIS ALS CATALANS, ELS POLÍTICS APROVEN AUGMENTS DE SOU PER UN 32%

El ple de l’Ajuntament del Mollet del Vallès aprovarà un augment del sou de l’alcalde Josep Monràs (PSC), que pujarà un 32%, segons publica El País. El alcalde d’aquesta ciutat, Josep Monràs, del PSC-PSOE passarà de cobrar 59.000 euros bruts anuals a 78.000.

La decisió va ser pactada el passat dilluns pels grups municipals de Mollet avant l’indignació dels veíns de la localitat que veuen com aquí tots tenim que fer sacrificis i patir ajustaments mentre la casta de polítics continúa amb el seus privilegis.

Josep Monràs ja cobrava 83.500 de la Diputació, on s’ocupava l’àrea d’esports. Els resultats en les últimes eleccions municipals,  han deixat Monràs sense el seu càrrec en aquesta institució, pel que els seus ingressos ara procediran de l’alcaldia de Mollet. La mesura assegura a l’alcalde mantenir gairebé intactes els seus ingressos.

El sou de l’edil de Mollet, una ciutat de 52.500 habitants, superarà el d’alcaldes de capital de província. Josep Fèlix Ballesteros (PSC) cobrarà a Tarragona 64.000 euros i Àngel Ros (també del PSC) ingressarà 70.000 euros.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, considera que el seu sou "és el que toca".

Molt bé, Monràs, donant exemple. Els catalans prenem nota.

0 comentarios