Blogia
.

INTENT D'AGRESIÓ A LA REGIDORA DE PXC A SANT ADRIÀ DE BESÓS FRONT A LA MESQUITA QUE MAI HABIA EXISTIT

INTENT D'AGRESIÓ A LA REGIDORA DE PXC A SANT ADRIÀ DE BESÓS FRONT A LA MESQUITA QUE MAI HABIA EXISTIT

Han proclamat als quatre vents que mai havia existit ni existiria la mesquita il·legal que va provocar la manifestació de PxC, a dia d’avui en local està precintat després que la valenta regidora de PxC fos agredida mentre feia fotos al recinte. Solament la defensa dels veïns va fer que no ocorregués res que haguéssim de lamentar tots.


COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Sant Adrià de Besòs | Redacció.-
La regidora de Plataforma per Catalunya (PxC) a Sant Adrià de Besòs ha sofert un intent d’agressió davant la mesquita que segons l’Ajuntament mai havia existit. La tarda d’aquest diumenge Menchu Martí va rebre la trucada de diversos veïns de la zona que l’advertien que malgrat que l’Ajuntament havia explicat a tots els mitjans de comunicació que mai havia existit la mesquita que va provocar la manifestació dels veïns abrigallats per PxC en contra de tal despropòsit.

Aquests mateixos veïns van comentar a la regidora que malgrat que en diverses ocasions havien cridat a la Policia Municipal alertant del soroll i malestar que provoquen els resos dins del local havien fet cas omís i ningú va aparèixer pel lloc. Martí es va posar en contacte amb la Policia Local que li va comentar que tenien pendent portar una ordre al local de prohibició d’obertura però que mai hi havia ningú, en suggerir-los nostra regidora la possibilitat que anessin al moment, van contestar que no tenien efectius suficients.

Així les coses, Menchu Martí es va personar davant de la mesquita amb una càmera de fotos per demostrar que efectivament, com diversos veïns i ella mateixa havia denunciat en el Ple, allà existia una mesquita completament il·legal, però quan estava realitzant les fotos diversos musulmans van sortir de dins del local completament descalços, que és com resen els musulmans, i la van increpar i la van intentar agredir. Solament la valenta intervenció de diversos veïns en defensa de la seva regidora va fer que la cosa no anés a majors.

Minuts més tard van aparèixer tant els Mossos d’Esquadra com la Policia Local, alertats pels veïns de la perillosa situació que s’estava vivint en ple carrer, Menchu Martí va relatar els fets als cossos de seguretat que al principi li van demanar que es quedés per identificar als agressors que es trobaven ja dins de la mesquita il·legal però al final van desistir en considerar que es podia córrer perill a causa del gran nombre de persones que hi havia a l’interior.

Martí ha presentat denúncia dels fets a la comissària dels Mossos d’Esquadra de Badalona aportant el testimoniatge de veïns que no van dubtar en acompanyar-la. Minuts més tard la Guàrdia Urbana va desallotjar el local i el va precintar en comprovar efectivament que mancava dels permisos necessaris per exercir com oratori o mesquita.

Aquest fet mostra una vegada més la hipocresia i la demagògia que empren els polítics de la casta podrida, no oblidem que tan sols un dia abans havien proclamat a tots els mitjans de comunicació que allí ni existia ni havia existit mai una mesquita i que tot no era més que una triquinyuela de Plataforma per Catalunya per cridar l’atenció.

El temps dóna i lleva raons, una vegada més s’ha demostrat que PxC i les seves dones i homes van sempre amb la veritat per davant, encara que aquesta cogui a la casta podrida i parasitària que abunda a la política catalana des de fa dècades.

PxC

Sant Adrià de Besòs, 7 d’agost

0 comentarios