Blogia
.

Independència catalana?

Independència catalana?

Diu l’escriptor italià Gabriele Adinolfi, que "la independència intelectual, física i econòmica indica el grau de potencia efectiva d’una comunitat", i en aquest sentit estem totalment d’acord en que una Catalunya amb un Estat propi "independent" del govern central espanyol,  no implica necesariament una Catalunya independent. Catalunya avui té un govern propi, encara que depenent de l’estat central i tanmateix és menys independent, menys sobirana i menys catalana que mai. Tindre un Estat propi independent del central espanyol no val per a res si depenem de institucions financeres internacionalistes, de decisions politiques de bancs privats o de agències de ratting, no val per a res si deixem que entrin productes xinesos sense arancels que arroïnen el nostre teixit industrial i petit comerç, i no val per a res si tenim les cotes més altes de immigració no-europea de la nostra història, es costrueixen mesquites al nostre territori i cada vegada neixen més immigrants i menys catalans. Els catalans només serem independents quan recuperem tots els nostres territoris, la nostra natalitat i la nostra identitat, la nostra producció i autonomia i ens enmarquem en una Europa lliure sobirana, autocentrada i independent economicament dels poders financers apàtrides.

El digital e-noticies publica avui la noticia de que "la Assemble Nacional Catalana vol seduir els immigrants per part de derrotar a l’Estat espanyol i conquerir la independència" així que han decidit apropar-se a les entitas d’immigrants per explicar-ls el seu projecte. La ANC considera que la població immigrant que voreja el 20% es un factor esencial de la futura Catalunya "independent" i proposa que els immigrants seràn catalans en igualtat de condicions i amb els mateixos drets que els catalans autoctons. O siga, per a l’ANC, els immigrants són més propers que castellans, bascs o gallecs.No sabem a que tipus de independència es refereixen, ni sabem de que tipus de Catalunya parlen, tampoc no sabem  si realment consideren la futura Catalunya "independent" com Estat europeu, africà o sud-americà. Lo que si sabem és que el que avui persegueix l’Assemblea Nacional Catalana no és independència ni catalanitat, es més submisió i perdua de identitat.

L’ANC treballa per una Catalunya sense identitat i un Estat submís.

Els catalans tenim que lluitar per una Catalunya catalana i europea independent dels interesos de la finança internacional. La única independència possible.

 

0 comentarios