Blogia
.

Anglada (PxC):Impossible sortir de la crisi amb aquesta colla de pocavergonyes"

Anglada (PxC):Impossible sortir de la crisi amb aquesta colla de pocavergonyes"

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, veu molt difícil que el país surti de la crisi. “Veig molt difícil pogué sortir d’aquesta crisi m’entres tinguem aquesta colla de pocavergonyes i barruts de la casta política”. Aquestes han estat les primeres paraules del líder identitari després de les manifestacions d’ahir contra les retallades del govern de la Generalitat.

“Com és possible que desprès d’haver deixat Catalunya arruïnada com va fer el tripartit format pel PSC, ERC i ICV, es puguin manifestar tranquil•lament contra les actuals retallades que patim els ciutadans i els treballadors d’aquest país”.? S’ha preguntat el líder identitari després de comprovar la cara dura que tenen alguns polítics i sindicats que van participar ahir a la tarda a les manifestacions contra les retallades.

“Com hi poden haver personatges tan hipòcrites com l’exconseller de Medi Ambient Francesc Baltasar d’ICV, que desprès de deixar L’Agència Catalana de l’Aigua (l’ACA) amb un forat de més de 1.300 milions i un endeutament de 1.367 milions en matèria d’habitatge protegit i 3.000 pisos buits, malgrat la manca d’habitatge reapareixes ahir a la manifestació contra les retallades”?

“No tenen vergonya”, ha assenyalat un Anglada indignat amb la casta política, una casta que segons Anglada ”han arruinat el país, cobren i han cobrat sous que no es mereixen i es queixen de les retallades per culpa de la seva mala gestió”.

Per acabar Anglada s’ha queixat “de les subvencions i abusos que han fet amb seu bonisme i favoritisme als de fora, deixant als de casa pelats com una rata”, i ha afegit “espero veure algun dia a tots els corruptes de casta podrida a la banqueta dels acusats perquè siguin jutjats”.

PxC

0 comentarios